ΣΧΕΤΙΚΑ

Η ΙΔΕΑ

Η έννοια της Αποκάλυψης έχει σαγηνεύσει και φοβίσει την ανθρωπότητα για αιώνες. Αντιπροσωπεύει το τέλος του κόσμου. Η σκέψη ενός κόσμου που καίγεται και καταστρέφεται, για μια τελική αναμέτρηση μεταξύ καλού και κακού, είναι ταυτόχρονα συναρπαστική και τρομακτική. Αλλά μέσα σε όλο αυτό το χάος και την αβεβαιότητα, υπάρχει μια αχτίδα ελπίδας.

Η αποκάλυψη δεν αντιπροσωπεύει απλώς το τέλος του κόσμου, αλλά την αρχή μιας νέας εποχής, ενός κόσμου που αναγεννιέται από τις στάχτες, όπου η δικαιοσύνη και η αγάπη κυριαρχούν. Αυτό είναι ένα όραμα που παθιάζει πολλούς, και τους καλεί να σταθούν όρθιοι και να αγωνιστούν για το σωστό, να υπομείνουν στις κακουχίες και να πιστέψουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με αγάπη για την Ελληνική CRAFT μπύρα, την καλή παρέα και το περιβάλλον. Είμαστε μια ομάδα με γνώσεις και εμπειρία πάνω στον τομέα της ζυθοποίισης, μια νέα και επίσημα η πρώτη ζυθοποιία της Χαλκιδικής, με παραγωγή και εμφιάλωση στην Ιερισσό που εδρεύει μια ανάσα από το μοναδικό Άγιο Όρος. Ένας πανέμορφος τόπος που αγγίζει βουνά και θάλασσες.

Η έναρξη της SEVEN SEALS έγινε 18 Μάϊου του 2021. Με σεβασμό στην παράδοση του χειροποίητου ζύθου και στις Ελληνικές πρώτες ύλες όπως το κριθάρι και τον λυκίσκο τα οποία είναι δυο υλικά που ποικίλουν σε αριθμό και είδη. Αυτά τα δύο σε συνδυασμό με νερό, μαγιά και αγάπη μας δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα αρωμάτων, χρωμάτων και γεύσεων. Συνταγές είναι γραμμένες στο χέρι με σκοπό να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Η πρώτη φάση στην πορεία του ζυθοποιείου μας είναι επτά μπύρες, μία για κάθε σφραγίδα της αποκάλυψης του Ιωάννη, ένα από τα 27 βιβλία της Καινής Διαθήκης. Η Αποκάλυψη γράφτηκε όταν ο Απόστολος Ιωάννης ήταν εξόριστος στην Πάτμο περίπου 1.925 χρόνια πριν (96 μ.Χ.), και ενέπνευσε το όνομα μας SEVEN SEALS. Σε κάθε ετικέτα απεικονίζονται σύμβολα και χρώματα που αντιπροσωπεύουν κάθε σφραγίδα της Αποκάλυψης. Αυτή τη στιγμή στην αγορά κυκλοφορούν οι 5 ετικέτες μας – οι 4 Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης και το Σεντούκι των Ψυχών.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας φρέσκα προϊόντα, με χαρακτήρα, πλούσια αρώματα και ιδιαίτερες γεύσεις που ανακαλούν μυστήριο και πάθος. Οδηγούμενοι από θέληση για μάθηση και εξέλιξη προσπαθούμε συνεχώς να τελειοποιούμε την τέχνη μας και να δημιουργούμε πρωτοποριακές συνταγές που εξάπτουν το ενδιαφέρον για την CRAFT μπύρα.

Επιδιώκουμε προσωπική επαφή με τους πελάτες μας και τους ανθρώπους που λατρεύουν την ελληνική χειροποίητη μπύρα, γι’ αυτό διοργανώνουμε events ώστε να γνωρίζουμε την κοινότητα που κάνει το πάθος μας πραγματικότητα.

THE WHITE HORSEMAN

Αναζητάτε μια δροσιστική και νόστιμη χειροποίητη μπύρα lager; Μην ψάχνετε άλλο! Αυτή η μπύρα παρασκευάζεται προσεκτικά με υλικά υψηλής ποιότητας για να δημιουργήσει μια καθαρή γεύση με ένα λεπτό άρωμα. Κάθε μπουκάλι είναι φτιαγμένο με αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια. Απολαύστε αυτή τη δροσιστική συνταγή σε κάθε περίσταση!

THE FIERY HORSEMAN

Μέσα στο χάος και την καταστροφή, ο φλογερός καβαλάρης μας υπενθυμίζει ότι υπάρχει ομορφιά που βρίσκεται σε κάθε στιγμή, ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές. Το κόκκινο χρώμα του μπορεί να σημαίνει κίνδυνο, αλλά αντιπροσωπεύει επίσης τη ζεστασιά και τη ζωντάνια της ζωής, την ίδια την ουσία αυτού που μας κάνει ανθρώπους.

THE BLACK HORSEMAN

Το μαύρο είναι ένα χρώμα που λέει πολλά χωρίς να λέει λέξη. Είναι ισχυρό, εκλεπτυσμένο και διαχρονικό. Είναι το χρώμα του μυστηρίου, του βάθους και της κομψότητας. Είναι το χρώμα του νυχτερινού ουρανού, οι σκιές και το άγνωστο. Είναι το χρώμα που απορροφά όλα τα άλλα χρώματα, καθιστώντας το το απόλυτο σύμβολο δύναμης και ατομικότητας.

THE PALE HORSEMAN

Ο τέταρτος καβαλάρης της αποκάλυψης, γνωστός και ως Θάνατος, είναι σύμβολο της τελικής μετάβασης και μεταμόρφωσης που πρέπει τελικά να υποστεί κάθε ζωντανό ον.

THE CHEST OF SOULS

Αυτή η σφραγίδα αντιπροσωπεύει τις δοκιμασίες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε στην αναζήτησή μας για πνευματική φώτιση και τις θυσίες που πρέπει να κάνουμε για να την πετύχουμε. Παρά τον πόνο που αντιπροσωπεύει η πέμπτη σφραγίδα, υπάρχει επίσης μια αίσθηση ελπίδας και ομορφιάς σε αυτό το σύμβολο.

Seven Seals • Brewery •
This site is registered on wpml.org as a development site.