ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν για οποιονδήποτε λόγω, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο το ανάλογο προϊόν που επιθυμείτε, το ποσό διαφοράς που προκύπτει επιστρέφεται στον λογαριασμό σας.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η sevenselas.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση μέχρι και την επιστροφή χρημάτων. Θα γίνεται αποδεκτή μόνο η επιστροφή των προϊόντων που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Παρακαλώ, σημειώστε ότι η αποστολή του μη επιθυμητού προϊόντος γίνεται με μεταφορική εταιρία με χρέωση της εταιρίας μας. Η αποστολή του νέου προϊόντος γίνεται μέσω μεταφορική εταιρία με χρέωση πελάτη. 

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • επικοινωνήστε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα στo e-mail που βρίσκεται στο κάτω μέρος του eshop sevenseals.gr
  • το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής)

Τέλος για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ της Εταιρείας μας ( Δ.ΣΤΑΘΩΡΗΣ-Ι.ΣΤΑΘΩΡΗΣ Ο.Ε. ) και των πελατών της, θα υπάγεται αποκλειστικά στα αρμόδια δικαστήρια της Χαλκιδικής.

Ελαττωματικό προϊόν 

Στην περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν το sevenseals.gr  θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν χωρίς κανένα επί πλέον κόστος για σας. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε με e-mail στο brewery@sevenseals .gr

Seven Seals • Brewery •
This site is registered on wpml.org as a development site.